TRIPS

Ga met ons mee op reis!
Heb jij net als wij behoefte aan een gevoel van vrijheid? Vind je het fijn om actief bezig te zijn in de natuur? Maar wil je daarin ook kunnen ontspannen en mindful aanwezig zijn in het hier & nu? Kom dan uit je hoofd en in je lijf & boek een van onze gezellige TRIPS!

VRIJHEID

Zelf keuzes maken. Niet vast zitten aan een minuut-tot-minuut planning. Go with the flow, mét goede begeleiding en iemand anders die de dingen voor je regelt. Afschakelen, me-time, even pas op de plaats en nieuwe energie & ideeën opdoen. Een andere omgeving en mindset geeft ook vaak een fris perspectief op een kwestie van thuis of vraagstuk waar je in een bepaalde periode mee bezig bent.

ACTIEF BEZIG ZIJN IN DE NATUUR

Of we nu gaan surfen, suppen, wandelen of wat zich ook aandient: van de natuur genieten staat voorop! Wij brengen je weer in contact met alle elementen. Elke trip heeft Ocean & Earth in zich, soms ook met vuur & wind… altijd met spirit! Wij houden van rustige plekken, waar je ruimte ervaart en nog de oerkracht van de natuur voelt. Oplaadplekken. Liefst even zonder telefoon.
Het level van ‘actief’ is nooit dat van een topsporter, juíst niet. Je kunt alles meedoen op je eigen niveau. Of het nu een surfles is voor de allereerste keer, of een suptocht van twee uur. Wij begeleiden je goed, en zullen differentiëren ‘on the spot’.

ONTSPANNING

Tijdens onze trips zul je een gevoel ervaren dat je er mag zijn zoals jij bent. Zonder ‘hard te moeten werken’, constant ‘aan’ te moeten staan of dat wij iets van jou verwachten: Relax, leun achterover en geniet. Yoga (of stretches), aandachtig aanwezig zijn (of mindfulness/meditatie), stilte-momenten of ademsessies voegen wij aan het programma toe om je hierbij helpen.

WIE ZIJN WIJ?

Lees hier meer over Wieneke & Arjan.

AANBOD

Kort of lang, Nederland of buitenland? Let’s go! Wat we aanbieden is onder andere:

* een Ocean & Earth day trips in Nederland (Domburg)
* weekendjes in de natuur (TBA)
* weken op bijzondere plekken in het buitenland (Fuerteventura & Noord-Spanje)

Er zal per trip een basis-programma zijn, en er zullen ook bepaalde elementen steeds terugkomen, maar we geloven ook in een ‘wat nodig is, dient zich aan’-sfeer. Daarom staan wij ook altijd open om een planning om te gooien of om maatwerk te leveren.

Hieronder zie je het huidige aanbod van TRIPS. Volg ons op Instagram voor het laatste nieuws en meer toekomstige TRIPS!

Leuk als je mee gaat. Wees welkom! Vragen? Mail ons!

FUERTEVENTURA

Ga mee naar het Hawaii van Europa en geniet een paar dagen van golven in een turquoise warme zee, de zon op je huid en de relaxte sfeer op dit Canarische eiland! Wieneke is hier sinds 2017 kind aan huis en weet je als een local rond te toeren op het eiland.

Eerstvolgende datum:

* LANG WEEKEND 21-26 NOVEMBER 2024
* MORE TBA

Klik op de link voor meer info & aanmelden.

DOMBURG

Een dagprogramma van surf & yoga met een lunch, waarbij je actief bezig kunt zijn en tegelijkertijd heerlijk mag ontspannen. Kleine groep (max 6 personen), gezellige sfeer!

  • Surfles (beginners) in samenwerking met De Surfclub of zelf surfen (intermediate)
  • Yoga (all levels)
  • Lunch

    Eerstvolgende datum:

    * Vrijdag 7 juni 2024